Οι Μάντολες της Παυλίνας Παυλίδη.
Ένας σοκολατένιος πειρασμός!

Αν η σοκολάτα είναι το υποκατάστατο του έρωτα, ποιο είναι το υποκατάστατο της σοκολάτας; Ανεπιφύλακτα απαντούμε οι Μάντολες της Παυλίνας Παυλίδη. Υπερβολή; Δε νομίζω! Το διαπιστώνεις μόλις υποκύψεις στον συναρπαστικό πειρασμό αυτής της σοκολατένιας αμαρτίας. Η περιπέτεια ξεκινάει με την βελούδινη αίσθηση, με την μοναδική κρεμώδη υφή της αγνής, αυθεντικής σοκολάτας υγείας και συνεχίζεται με απανωτές εκρήξεις καραμελωμένων, τραγανών, καλοκαβουρδισμένων αμυγδάλων, άριστης ποιότητας που ελευθερώνουν την πλούσια γεύση τους, προκαλούν όλες τις αισθήσεις, δημιουργούν δυνατές συγκινήσεις και τρελαίνουν τον ουρανίσκο.

Ζαχαροπλαστείο Παυλίδης - Mandoles - Pavlina Pavlidi | Μάντολες Παυλίνα Παυλίδη - Chocolates by Pavlidis Patisserie
Mandoles - Pavlina Pavlidi | Μάντολες Παυλίνα Παυλίδη

 

Όσο για την συνταγή της μάντολας, αυτό το μοναδικό «πάντρεμα» σοκολάτας αμυγδάλου και καραμέλας, δεν γνωρίζουμε αν είναι αποτέλεσμα της πηγαίας δημιουργικότητας του Παύλου Παυλίδη ή κάποιου άλλου. Το σίγουρο είναι ότι ήταν το μοναδικό πράγμα που κατάφερε να πάρει μαζί του φεύγοντας το 1922 από την Μ. Ασία.

Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον παράδεισο της παγκόσμιας σοκολατοποιίας, η μάντολα χαρακτηρίζεται πλέον παραδοσιακό προϊόν. Μια παράδοση που συνεχίζεται από το γιο του Παύλου, τον Στέλιο Παυλίδη.

Οι μάντολες παρασκευάζονται σε υπερσύγχρονα εργαστήρια (Κατεχάκη 59, τηλ. 2106911912) σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO:22000.

Θα τις βρείτε στην Κατεχάκη 59, Νέο Ψυχικό και στα Eλληνικά Duty Free.